Boor het open…

Een boor. Een gat. Een opening… Uw wens is in alle gevallen ons uitgangspunt. Onze ervaring geeft u daarbij beslist nieuwe inzichten om uw wens al dan niet verder te verrijken. En als uw best passende opening bekend is, maken onze mensen en machines het werkelijkheid.

Als particulier bent u mogelijk niet geïnteresseerd in het machinepark dat uw wensen mogelijk maakt. Dat begrijpen wij. Een boor, een zaag, als het maar goed wordt geregeld. Met u gaan wij daarom graag het gesprek aan over wensen en mogelijkheden.

Laat u zich wel graag overtuigen door ons machinepark? U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen. Of u nu de breedte of diepte in wilt: Peulen opent mogelijkheden. Met een veelheid aan machines en goed opgeleide mensen kunnen wij snel schakelen. Wij herstellen ook foutmarges snel zodat uw mensen door kunnen blijven werken.

Ook uw planning is gewaarborgd.
Van elke zaag en boor hebben we meerdere exemplaren. U bent daarmee verzekerd van een hoge en bovendien constante productiviteit. Dit bespaart u tijd en geld!
Een samenwerking met Peulen opent de weg naar:

  • meer dan 100 verschillende maten boren op voorraad;
  • gediamanteerde boren voor het boren in vloeren en wanden van gewapend beton, baksteen en asfalt;
  • boren met een diameter van 3 mm tot en met 1600 mm;
  • onderwaterboren met hydraulische boormachine;
  • grote maten boren met gediamanteerde kabelzaag.

Goed gereedschap is het halve werk. Een optimale samenwerking maakt de ander helft!